Önska TRESPASSING på radion

https://twitter.com/adamlambert/status/252566094945079297

”Official add date is October 8th, special Trespassing EP with Radio Edit and remixes from the album will be avail on the 16th.”

https://twitter.com/adamlambert/status/252569934901686272

För även om vi  önskar att radion automatiskt spelade Adams musik -bara för att han är så himla bra! så är det ju tyvärr inte så, utan vi måste berätta för dem att vi vill höra låtarna.

Så önska TRESPASSING på den station/det program du lyssnar på! Viktigt är att vi inte uttrycker besvikelse över att de inte spelar den, de flesta stationer kan inte ens spela musik som inte finns på deras spellistor utan det första målet med våra önskningar måste vara att få dem att uppmärksamma låten och Adam (och att många vill höra den/honom på radio) så att de lägger till den på sin spellista.
Så fortsätt skicka in trevliga, roliga, inspirerade önskingar! inte alltid så lätt, jag vet.. men ni är kreativa så ni löser det =)

Enklaste sättet att önska är att skicka ett mejl till det program/den DJ som du vill ska spela låten men flera av stationerna har också ett telefonnummer man kan ringa.
Det positiva med att ringa kan ju vara att man då får en mer personlig kontakt och kanske större chans att påverka… kom bara ihåg att inte gå på för hårt;) vi vill ju bli hågkomna som Adams underbara fans och inte som de där skogstokarna (eller vad var det nu rix-Christian kallade oss? tror ändå att han gillade oss..litegrann;D)

Länkar för att önska:

Mix Megapol

under datumet, över veckodagarna hittar ni en brevikon, bara klicka på den så får ni upp en liten mejlruta=)

Rix FM

Bara att välja programledare och fylla i din önskan.

The Voice

Himla bra önskesida!

Sveriges Radio

Kanske krångligast… välj kanal och sedan program…
Varför inte ta chansen och göra en egen musiktimme för Musikguiden i p3: (här är väl tipset att göra en blandad lista för att öka chansen att få den vald;D)
Musikguiden i P3

Dessutom är det ju viktigt att alla som har möjlighet anmäler sej till Lyssnarpanelen (om ni inte redan gjort det).
När de börjar testa Adams  musik så är det ju viktigt att vi är många där som kan klicka i att det är en favorit! Det är för övrigt rätt trevligt att kunna vara med och påverka vad som spelas i radio även om det inte gäller Adams musik.
Lyssnarpanelen

Lyssnarpanelen finns som app på Facebook nu också om ni föredrar det:
Lyssnarpanelen FB

Fortsätt att ha Trespassing på repeat på spotify! om ni inte har möjlighet till det -lyssna så mycket ni kan för spelningar på spotify räknas också med för topplistor och mest spelat-listor.. dessutom satsar radion hellre på säkra kort så om en låt är populär på spotify är chansen större att de spelar den!
Spotify: Trespassing (när den släpps som singel på spotify uppdaterar vi denna länk med rätt, just nu är det trespassing på skivan)

Hela skivan på iTunes:

Trespassing Deluxe iTunes 

Så varför ska vi nu göra allt det här? Ja, visst vill vi väl att Adam ska bli en av de där megastjärnorna som får spela in så mycket musik de vill och göra en video till varenda låt..;) -det kan aldrig bli för mycket Adam.
Framförallt vill vi väl att sverige ska bli ett självklart stopp på varenda turné och att det också är en självklarhet att vi får höra hans musik på radion och se hans videor på tv=)

Tillsammans kan vi fixa det mesta=)

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s