Trespassing – recensioner i svensk media

9maj

buzzin.se:

”Skivan är fylld med grymma låtar i en härlig pop/rock-blandning. Buzzin.se listar de fem bästa spåren som du måste höra:

“Shady” – grym låt som fastnar i huvudet direkt. Kommer med stor sannolikhet bli en singel.
“Better Than I Know Myself” – första singlen.
“Never Close Our Eyes” – andra singeln.
“Runnin’” – skivans bästa spår. En perfekt låt till gymmet.
“Underneath” – underbar ballad.

Betyg: 4/5″

http://www.buzzin.se/lyssna-pa-hela-adam-lamberts-skiva/

11maj

Aftonbladet:

”Har både själ och personlighet

Adam Lambert

Trespassing

RCA/Sony

POP Det hade varit så himla lätt att avfärda Adam Lambert som ytterligare en före detta ”American idol”-deltagare som desperat försöker hålla sig kvar i rampljuset med hjälp av klämkäcka hits och ambitiös styling. Men faktum är att det inte går att bortse från att den här killen faktiskt har något speciellt. Vi kan kalla det talang. Låtarna, som hade kunnat passera förbi som tröttsam tuggummipop, får istället både själ och personlighet tack vare Lamberts rockiga men samtidigt ömma stämma.  Dessutom har han en förmåga att bygga upp stämningar i sina melodier, utan att fastna i allt för många trista transportsträckor. Jag vill nog inte gå så långt att jag kallar honom en manlig motsvarighet till Kelly Clarkson, men han är utan tvekan grym på att förvalta sin talang – även då ”Idol”-skylten slutat lysa.

BÄSTA SPÅR: ”Runnin’”.”

Recensent: Tara Moshizi

du hittar artikeln här:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/recensioner/article14811166.ab

bild: @_ninni

15maj

metro:

”Recension: Adam Lambert – Trespassing

Det saknas något.

Recension: Adam Lambert – Trespassing

Jag ska börja med att säga att jag älskade Adam Lamberts debutplatta ”For your entertainment” som han släppte 2009. Därför var förväntningarna kanske en aning för höga när jag fick ”Trespassing” i min hand.

Men faktum är att det saknas något. Den känns långt ifrån lika ambitiös som debutplattan. Långt ifrån lika nytänkande. Och framförallt saknas det starka låtar som ”Whataya want for me”. Det är en godkänd uppföljare men absolut inte mer än så.

Bästa spår: ”Never close our eyes””

recensent: Anneli Sandberg
ni hittar den här: metro

Being Blogged:

”Skivrecension: Adam Lambert – Trespassing

by BEINGBLOGGED posted on 15 MAJ, 2012


Adam Lambert ska under sommaren agera sångare i ett återfött Queen.
Titelspåret på Trespassing får mig att verkligen förstå att han mer än gärna ville vara Queen innan han ens blev medlem i gruppen – för det är som en modern och uppdaterad version av Another one bites the dust. -Det känns inte ens som Adam försöker dölja sina influenser denna gång, för redan i Shady låter det istället Come togehter medBeatles. Samtidigt är det inte dåligt lånat, utan jag mer ler åt referenserna till äldre idoler.
Men nu låter det absolut inte som Lambert vill låta lånad dåtid rakt igenom. Likt första skivan mixar han stilar och balanserar mellan det glammiga, popiga och lättsamt rockiga. Det är nytt och gammalt i en ganska skön mix av låtar.
Om For Your Entertainment hade den fantastiska balladen Broken open, så har istället Trespassing det mer popiga bonusspåret Runnin’ som för mig sticker ut mest på albumet. Att den inte är med på den ”riktiga” skivan är ett stort mysterium för mig… Även om det som sagt är mer eller mindre något för alla på skivan och det mesta är väldigt välgjort blir det ändå lite platt. Något som faktiskt känns lite konstigt med tanke på den variation av lysande låtförfattare och producenter han ändå haft med sig.

60%

Ladda ner dessa låtar: Runnin’Never close your eyesBroken English”

recensent: Johan Alexed
du hittar den här: Being Blogged

1juni

QX:

ADAM LAMBERT
Trespassing

QX QX QX (av fem möjliga)

Uppföljaren till succédebuten “For Your Entertainment” är klubbigare, mer elektronisk och mer party än föregångaren. Adams kaxiga lekfullhet lyser igenom och även om Max Martin & co inte varit med och komponerat så är det grymt hitkänsligt. Kajalmannen är helt klart något av det bästa Idol-fabriken spottat ur sig. Frågan är bara varför vi inte har nån svensk motsvarighet till sköna Adam. Det hålrummet behöver fyllas.

recensent: Ronny Larsson
QX hittar ni här: http://www.qx.se/uploads/9f/1ba1efab24ba4b080f129e42645a1f.pdf 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s