Önska BTIKM på radio!

Svensk radio verkar mer än lovligt seg när det gäller att spela Adams nya singel…
men, desto viktigare att vi inte ger upp!!
Fortsätt att önska BTIKM på den station/det program du lyssnar på! Viktigt är att vi inte uttrycker besvikelse över att de inte spelar den, de flesta stationer kan inte ens spela musik som inte finns på deras spellistor utan det första målet med våra önskningar måste vara att få dem att uppmärksamma låten (och att många vill höra den på radio) så att de lägger till den på sin spellista.
Så fortsätt skicka in trevliga, roliga, inspirerade önskingar! inte alltid så lätt, jag vet.. men ni är kreativa så ni löser det =)

Enklaste sättet att önska är att skicka ett mejl till det program/den DJ som du vill ska spela låten men flera av stationerna har också ett telefonnummer man kan ringa.
Det positiva med att ringa kan ju vara att man då får en mer personlig kontakt och kanske större chans att påverka… kom bara ihåg att inte gå på för hårt;) vi vill ju bli hågkomna som Adams underbara fans och inte som de där skogstokarna (eller vad var det nu rix-Christian kallade oss? tror ändå att han gillade oss..;D)

Här kommer länkar:
MIX megapol: (välj program och under datumet ser ni en liten mejl-ikon)  http://www.mixmegapol.se/on-air

RIX fm: (bara att bocka för önskat program)  http://www.rixfm.com/kontakt%C3%B6nska-l%C3%A5tar

NRJ: (välj program och sedan kontakta..) http://www.nrj.se/programs

THE VOICE: (en riktigt bra önskesida!) http://www.thevoice.se/musik/oenska-latar

sveriges radio: (kanal och sen program) http://sverigesradio.se/P3/

varför inte ta chansen och göra en egen musiktimme för Musikguiden i p3: (här är väl tipset att göra en blandad lista för att öka chansen att få den vald;D)    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4067&artikel=4340124

Är det nån kanal vi missat? säg bara till så lägger vi till den!

Dessutom är det ju viktigt att alla som har möjlighet anmäler sej till Lyssnarpanelen (om ni inte redan gjort det).
När de nu börjar testa BTIKM så är det ju viktigt att vi är många där som kan klicka i att det är en favorit! Det är för övrigt rätt trevligt att kunna vara med och påverka vad som spelas i radio även om det inte gäller Adams musik, man kan dessutom vinna en iPad men jag vet inte hur stor den chansen är…
Lyssnarpanelen:  http://lyssnarpanelen.srsinteractive.com/survey/login.asp?xeqai=MTE0MjYxMjA5&sni=dHJ1ZQ&ci=NzY5&fsi=MzU1MTY&pni=Njk1&eqai=MTE0MjYxMjA5&us=39471.13

Fortsätt att ha BTIKM på repeat på spotify! om ni inte har möjlighet till det -lyssna så mycket ni kan för spelningar på spotify räknas också med för topplistor och mest spelat-listor..
http://open.spotify.com/album/4FOrA8hVEW2Zg1dTxizvkl

Jag förutsätter att ni alla vid det här laget har köpt BTIKM på iTunes=)
Har ni inte gjort det -gör det nu!! har du inte iTunes, det är hur lätt som helst att ladda ner!
Har du inte råd att köpa den? Inga problem! Bara räck upp handen i en kommentar så fixar vi det, det är fortfarande många som vill skänka ett ex till nån!
http://itunes.apple.com/se/album/better-than-i-know-myself/id488250101

Så varför ska vi nu göra allt det här? Ja, visst vill vi väl att Adam ska bli en av de där megastjärnorna som får spela in så mycket musik de vill och göra en video till varenda låt..;) -det kan aldrig bli för mycket Adam.
Framförallt vill vi väl att sverige ska bli ett självklart stopp på varenda turné och att det också är en självklarhet att vi får höra hans musik på radion och se hans videor på tv=)

Så kampen den går vidare… men vi fixar det här!!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s